logo_blue_red

The House of Songs feat. Poul Krebs (DK), Troy Campbell (US),Claudia Scott (NO), Daniel Lemma (SE)

PoulKrebs

“En international Folk festival med Street food i Kongens Have! Det ka’ jeg li’. Vi glæder os voldsomt til at stå på den scene med et helt særligt hold! The House of Songs live med bl.a. Troy Campbell og Daniel Lemma og mig selv i front foran det mest velspillende hold jeg kender, nemlig: Rasmus Valldorf, Troels Skjærbæk, Palle Hjort og Rune Kjeldsen”, udtaler Poul Krebs.

De tre solister skal sammen og hver for sig optræde med et til lejligheden sammensat husorkester bestående af en række erfarne danske musikere: Troels Skjærbæk (bas), Palle Hjorth (tangenter), Rune Kjeldsen (guitar) og Rasmus Valldorf (trommer). Publikum kan roligt glæde sig til en helt særlig oplevelse, hvor musikere, solister og sangene bliver taget tilbage til den oprindelige Folk tradition, hvor det handler om glæden ved musikken.

Troy Campbell (US) er en kritikerrost musiker der igennem sin 25-årige lange karriere har opnået internationale prestigefulde priser og anerkendelser bl.a. som co-writer på adskillelige albums samt en placering på New York Times top ti kritikerliste. Bruce Springsteen har kaldt Campbell ” “A Rare voice … With a high lonesome sound”. Sangen “Lovers”, fra Campbells seneste soloalbum ”Long in the Sun”, sikrede ham en track-placering som top 10 i USA Today. Campbell har otte albums bag sig.

Daniel Lemma (SE) er en unik svensk sanger, guitarist og komponist, med etiopiske rødder. Gennem de sidste 10 år har han gennemgået en forvandling som sangskriver, fra soul-gennembruddet med “Jalla Jalla” soundtracket fra 2001, til en mere folket og akustisk sound i bedste Bob Dylan-stil.

Flere navne bliver offentliggjort løbende…

takker_white_blue

LINEUP

takker_blue_white