english
facebook_round_24px

KOMOS FESTIVAL: Folk & Food in the Garden

KONGENS HAVE – 16.-17. JUNI 2017
2 dages-billet for kun 665 kr.


Mad og drikke

Der vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer på pladsen. Man må ikke medbringe egen mad og drikkevarer.

Man må ikke…

…medbringe våben- og våbenlignende genstande, rygmærker eller andre grupperelaterede markeringer samt fyrværkeri og grill. Desuden er hunde og andre dyr ikke tilladte på pladsen.

Børn

Børn er velkomne på KOMOS, og er man under 6 år, er det gratis at komme ind ifølge med en betalende voksen.

Frivillig på KOMOS?

Ja, der bliver rig mulighed for at møde andre fantastiske mennesker og selvfølgelig får du samtidig rig mulighed for at høre en masse fed musik. Du kan tilmelde dig ved at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden.
Obs! Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne blive frivillig.

Naboer og støj

Vi beklager naturligvis, hvis naboer oplever gener i forbindelse med afholdelsen af KOMOS. Det er vigtigt at forstå, at det aldrig er vores intention at være til gene for nogen – tværtimod er det vores mål at lave en oplevelse, som skaber glæde og gode oplevelser. Da vi er en festival, der er funderet i byen, har vi desværre ikke mulighed for at uddele kompensationsbilletter til naboer, da der i så fald vil være tale om rigtig mange billetter. Vi vil naturligvis holde os inden for vores tilladelses rammer.

Transport

S-tog, Metro, Regional tog, Busser kører direkte til festivalen. Stoppested – Nørreport st. 2 min gang fra festivalens indgang. Vi opfordrer til, at man ikke kommer i bil, da parkerings mulighederne er meget begrænsede.

Billetkøb

Vi opfordrer til at man kun benytter ticketmaster.dk, når der skal erhverves billet til KOMOS.Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem Ticketmaster, som er det eneste officielle salgssted.

takker_yellow_white